Loopbaan en vitaliteit

in 1 plan!

Kompas: Vitaliteit en loopbaan in 1 plan!

Actieve aandacht voor gezondheid en ontwikkeling van de medewerkers draagt bij aan verhoging van het werkplezier, aan betrokkenheid en aan laag ziekteverzuim. Samen met uw medewerkers maken wij een uniek persoonlijk plan op het gebied van loopbaan en gezondheid.

 

Kompas en duurzame inzetbaarheid

Kompas gaat verder dan een persoonlijk ontwikkelingsplan. Kompas is employabilityscan en vitaliteitscan in één. Met de leefstijlinbeeldscan krijgt de medewerker een goed beeld van zijn of haar eigen vitaliteit. Naast een jaarlang abonnement op de scan, krijgt de medewerker 2 adviesgesprekken met een vitaal-coach met tips en tools op maat. Vitaliteit houdt in dat je je zowel fysiek, mentaal en emotioneel gezond, energiek en krachtig voelt om van alles te ondernemen.

Met de loopbaanscan: krijgt de medewerker inzicht in eigen employability. Dit houdt in inzetbaar blijven door de ontwikkelingen in het vak en/of arbeidsmarkt bij te houden, nieuwe kennis op te doen en extra opleidingen te volgen.

Samenwerking

Kompas is een samenwerking tussen Vitaal-bedrijf en West Career.
Vitaal-bedrijf richt zich op de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers.
Westcareer op ontwikkeling van de medewerker in de huidige functie en voor de toekomst.

Investering

Er zijn diverse subsidies mogelijkheden om een tegemoetkoming te krijgen in de kosten onder de noemer van duurzame inzetbaarheid. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

maak een afspraak